Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kompetencer​

Totalrenovering

SNEDKERMESTER EIGIL FREDERIKSEN A/S - din partner til omfattende totalrenoveringer af, hus og ejendom. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der ikke kun kan reducere din el-regning, men også forvandle og maksimere din boligs pladspotentiale.

Vores dedikerede team står klar til at rådgive dig gennem hele processen. Vi skræddersyr totalrenoveringer, der passer perfekt til din boligs behov og dit budget. Hos SNEDKERMESTER EIGIL FREDERIKSEN A/S tror vi på at skabe løsninger, der ikke kun forbedrer funktionaliteten, men også forædler æstetikken.

Ved en større renovering er valget af materialer afgørende for både stil og energieffektivitet. Vi samarbejder tæt med dig for at vælge de rette materialer, der ikke kun matcher din vision, men også sikrer en bæredygtig og energivenlig løsning.

Kontakt os


Kontakt os i dag hos SNEDKERMESTER EIGIL FREDERIKSEN A/S for en uforpligtende samtale om, hvordan vi sammen kan skabe den ideelle renovering til dit hjem. Lad os sammen realisere din boligs fulde potentiale.

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.​

Vi tilbyder blandt andet også renovering af hus.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så skriv gerne til os.

Send en forespørgsel

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

SNEDKERMESTER EIGIL FREDERIKSEN A/S

Snedkergangen 1, 2690 Karlslunde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 15 08 92

E-mail: post@eigilfrederiksen.dk